Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
De mult am vrut sa incerc prajitura asta, insa acum am gasit si reteta perfecta pentru ea!
Iese minunata, cu o baza tare , o crema de vanilie deasupra si la final un blat spongios. Ce ai putea vrea mai mult de la o prajitura? :)
Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma si le lasam apoi deoparte.
Separat batem galbenusurile cu zaharul si apa pana se formeaza o crema albicioasa si se tripleaza volumul compozitiei. Se adauga esenta de vanilie si untul topit apoi faina cernuta , amestecandu-se pana se obtine o compozitie omogena.
Lasam mixerul deoparte si ince incet adaugam laptele amestecand cu o spatula sau lingura.
Incorporam apoi incet incet albusurile si amestecam pana iese un amestec pufos.
O dam in tava sa se coaca la foc mediu in cuptorul preincalzit pentru 60 de minute, o lasam apoi sa se raceasca in cuptor, cu usa deschisa, dupa care o punem la frigider pentru minim 3 ore (eu am lasat-o peste noapte)
Sa aveti pofta!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult